Vacancy: Monteur service en techniek

Als monteur ben je bij IM Efficiency betrokken bij het bouwen van een prototype tot en met het verzorgen van services en reparaties aan het geïnstalleerde product.

vacancy

Het logistieke deel valt ook onder jouw verantwoording. Er gaat niets op weg naar een klant zonder jouw goedkeuring en vaak bezorg je zelf alles op de installatie locatie.

Op locatie ondersteun je soms ook bij de installatie. Je bent pas tevreden als de installatie 100% is. Met alle plezier ga je daarvoor ook onder een vrachtwagen liggen, weer of geen weer.

Hebben we je interesse kunnen opwekken? Dan vertellen we je hieronder graag meer over deze heel afwisselende functie binnen ons team.

Bij dit bedrijf kom je te werken:

IM Efficiency laat vrachtwagens rijden met behulp van zonne-energie. Hoe gaaf is dat!

Wij hebben een technologie ontwikkeld waarbij daken van trucks en trailers bedekt worden met flexibele zonnepanelen, zodat de transportsector duurzamer en efficiënter wordt. Dit doen we met ons product: SolarOnTop. IM Efficiency bevindt zich in de scale-up fase. Er rijden inmiddels zo’n 40 trailers/trucks door Europa met een werkende SolarOnTop en wij zijn er klaar voor om door te groeien.

Daarom gaan wij ons team uitbreiden. Dat team bestaat uit een mix van leeftijden, nationaliteiten en achtergronden. Samen bedenken we creatieve oplossingen, zijn we niet bang om ideeën met elkaar te delen, werken we hard om samen de klus te klaren en dat doen we met veel humor.

Wij nodigen je uit om onze website te bekijken voor meer informatie over de technologie.

Met deze taken ga je aan de slag:

Wil jij bij ons team aan de slag? Dan breng je dit mee:

Wat bieden wij jou?

Zo gaat het verder

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en reageer eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. We maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek!

Toch eerst nog wat vragen over de vacature of het sollicitatieproces? Neem dan contact op met ons via hr@imefficiency.com, we vertellen je hier graag meer over!

Denk jij dat je net zo trots kunt worden als wij, op de SolarOnTop en IM Efficiency? Join us and make trucks love the sun!

Wij willen zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie. Dergelijke reacties zullen door ons direct gewist worden.

Please submit your resume. We accept the following document formats: pdf, jpeg, png. The maximum filesize is 2MB and the maximum filename length is 50 characters.

By submitting your application you agree with our privacy policy and the processing of your personal information.